نامه علی صفدری از حسینیه سنندج به طالقانی جهت گزارش اتفاقات حمله نیروهای شاه به شهر سنندج
در این نامه علی صفدری[نماینده یا مسول حسینیه سنندج] گزارشی از وضعیت حمله نیروهای شاه به شهر و ویرانی های ایجاد شده طالقانی ارائه کرده است. در این گزارش از تعداد کشته و زخمی شده ها نیز آمار ارائه نموده است.
بر اساس سند 1100002 مشخص است ایشان با آقای طالقانی از طریق تلفن و نامه در ارتباط بوده است و گزارشهایی به ایشان از وضعیت سنندج ارائه نموده است.
در این نامه صفدری از حمله نیروهای شاه به حسینیه به عنوان یک مکان مذهبی به طور ویژه ابراز ناراحتی نموده و به دلیل اهمیت این مکان به عنوان یک مرکز اسلامی کمک دهنده به انقلاب از طالقانی خواسته است جهت ترمیم و تعمیر این مکان دستور کمک و همراهی را صادر نماید.
در حاشیه متن آمده است: {گزارش از تاریخ 27 صفر 1399 عمال رژیم در سنندج در پرونده سنندج بایگانی شود تا در هنگام اعزام هیئت به این شهر مورد توجه قرار گیرد.}