به گزارش مجتمع فرهنگی آیت‌الله طالقانی، متن سلسله سخنرانی‌های آیت‌الله طالقانی با موضوع تفسیر قرآن برای انجمن اسلامی دانشجویان که بین سال‌های ۱۳۲۶ الی ۱۳۲۸ انجام گرفته است، برای اولین بار به صورت آنلاین در وبسایت کتابخانه آنلاین «طالقانی و زمانه ما» منتشر شد.

آیت‌الله طالقانی که از روزهای ابتدایی تأسیس انجمن اسلامی دانشجویان در دهۀ بیست شمسی ارتباط نزدیکی با این تشکل داشت، از سال ۱۳۲۶ تا سال ۱۳۲۸ با هدف تفسیر قرآن، سلسله جلساتی برای دانشجویان برگزار کرد. 

برگزاری این جلسات بیش از دو سال تداوم یافت و از تفسیر سورۀ حمد آغاز و تا تفسیر آیات میانی سورۀ بقره ادامه یافته است. از علت تعطیلی جلسات اطلاعاتی در دسترس نیست اما در همان ایام برگزاری جلسات، خلاصه‌ای از این سخنرانی‌ها به صورت منظم در نشریۀ آیین اسلام منتشر شده است. 

محتوای این جلسات تفسیری پس از انتشار در نشریۀ آیین اسلام، پیش از این در هیچ منبع دیگری جمع‌آوری و بازنشر نشده است و برای اولین بار در کتابخانه آنلاین «طالقانی و زمانه ما» منتشر و در اختیار عموم قرار گرفته است.

محتوای این سلسله جلسات به صورت دوازده عنوان مجزا در این سایت بارگذاری شده و در لینک‌های زیر قابل دسترسی است.

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار